Μεταφορικά / Παράδοση

 Μεταφορικά έξοδα / Αποστολή Προϊόντων 


Μεταφορικά έξοδα

Γιά παραγγελίες αξίας 50 ευρώ και άνω δεν υπάρχει καμμία χρέωση για μεταφορικά 

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 50 ευρώ υπάρχει πάγια χρέωση Μικρής Παραγγελίας  4,00€ (ανα παραγγελία  συνολικά και όχι ανα είδος)  προς κάλυψη των εξόδων μεταφοράς & αντικαταβολής


Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ταχυμεταφορές (courier) στο χώρο και στον τόπο που θα μας υποδείξετε.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.   

Για Ελλάδα χρειάζονται 1-3 εργασιμες ημέρες ανάλογα μα την τοποθεσία σας ενώ για το Εξωτερικό (Ευρώπη), συνήθως ολοκληρώνεται στις 5-7 ημέρες.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει το οποίο θα αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει καθώς επίσης και τον αναγνωριστικό αριθμό της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κωδικό για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Η απόδειξη-τιμολόγιο της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί μαζί με το πακέτο που θα σας παραδώσει η μεταφορικη εταιρία courier.

Στη συνέχεια όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις μας, θα παραλάβετε ένα δεύτερο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με τον κωδικό αποστολής και την εταιρία courier με την οποία θα σταλεί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής των προϊόντων σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η www.cottonbest.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.